banner359

İTSO’dan Başkan Taban’a Ziyaret

24 Nisan 2019 Çarşamba 14:36 2019-04-24 16:28:58
İTSO’dan Başkan Taban’a Ziyaret

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri, 31 Mart yerel seçimlerinde göreve gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’ı makamında ziyaret ederek başarı temennisinde bulundular.

Önceki gün gerçekleştirilen ziyarette İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban’a görevinde başarılar dileyerek çiçek takdim etti.

İNEGÖL’Ü BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek bir konuşma yapan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “31 Mart yerel seçimlerinde halkımız tarafından Belediye Başkanlığı görevine layık görüldüm. İnegöl’ün kalkınması ve gelişmesi adına 5 yıl boyunca büyük bir özveri ile çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bu noktada İnegöl’ü yönetirken yine ilçenin tüm paydaşları ile istişarelerde bulunarak yol haritamızı belirleyeceğiz. İnegöl’ün fayda ve menfaatleri doğrultusunda yapacağımız çalışmalarda sizleri de aramızda görmekten mutluluk duyarız” dedi.

İLÇEMİZ VE ÜLKEMİZ İÇİN GAYRETLE ÇALIŞACAĞIZ
İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ise, “Sayın Başkanımız 31 Mart yerel seçimlerinde İnegöl halkının büyük bir bölümünün teveccühünü alarak Belediye Başkanlığı görevine seçildi. Kendisi önemli bir görevde bulunuyor, Allah kolaylık versin. Bizler de bu noktada hem kişisel hem de kurumsal anlamda kendileriyle birlikteyiz. Yeni stratejik planların hazırlanması noktasında şehrimize sosyal, ekonomik ve kültürel anlamda fayda sağlayabilecek her konuda yanlarında bulunacağız. Üzerimize düşen ne varsa yerine getirmeye hazırız. Önümüzde 4,5 yıllık seçimsiz bir süreç var. Gerek ülke gerekse şehir olarak bu süreci iyi değerlendirerek ekonomik ve sosyal anlamda kalkınmayı sağlamak için tüm gayretimizle çalışmaya devam edeceğiz. Başkanımıza görevlerinde başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 24.04.2019 16:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<