banner359

İTSO’dan kişisel başarı eğitimi

19 Aralık 2016 Pazartesi 16:13
İTSO’dan kişisel başarı eğitimi

İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), çalışma hayatında verimliliğin ve kalitenin artırılmasına yönelik eğitim çalışmalarına bir yenisini daha ekliyor.
Kişisel verimlilik ve başarı eğitimi adı altında düzenlenecek günübirlik programda, üye firmaların yöneticileri ve idari personeline verimlilik ve başarının püf noktaları anlatılacak. Kamuran Dinçsoy’un vereceği eğitim, 22 Aralık perşembe günü 10.00 ile 17. 00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Eğitime katılacak firma yöneticileri ve idari personele, verimlilik ve başarının tarifi, başarı ve verimliliğin yükseltilmesi için altın kurallar, performans, verimlilik ve başarının kişilere sağlayacağı kazançlar konusunda bilgilendirme yapılacak.
İTSO Başkan Vekili Mustafa Kaynakçı, verimlilik ve başarının günümüz şartlarında pazarda tutunabilmenin önemli şartlarından biri olduğunu söyleyerek, "Verimlilik ve başarı birbirine bağlı iki kavram. Başarı, verimliliği de beraber getirecektir. Üyelerimizin İTSO’nun sağladığı bu tür fırsatları değerlendirileceğine inanıyorum" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<