İtso’dan Üyelerinin Dil Eğitimine Katkı

21 Ekim 2015 Çarşamba 15:27
İtso’dan Üyelerinin Dil Eğitimine Katkı
İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası, (İTSO), kurum çalışanları, kurum üyesi firmaların yöneticileri ve personeli ile çocukları İngilizce kurslarından yüzde 30 indirimle yararlanma imkanı sağlıyor.
İTSO, üyelerine ve çalışanlarına yönelik hizmet alımlarında avantaj sağlamak amacıyla çeşitli kurumlarla yaptığı anlaşmalara bir yenisini daha ekledi. İTSO Başkanı Metin Anıl ile Beyaz Tahta Yabancı Dil Kursu Müdürü Ali Can Sönmez protokole imza attı. İTSO, 20 Ekim 2015-20 Ekim 2016 tarihleri arasında bir yıl süreyle geçerli olacak protokolü istediğinde gerekçe göstermeksizin feshedebilecek.
İmzalanan protokol, kapsamı içine giren tüm kişiler için yüzde 30 indirim imkanı sağlarken, ücretlendirme yaş ve eğitim kategorisine göre değişiklik gösterebilecek. Buna göre 3-4 ve 4-5 yaş grubundaki çocuklar 48 ders saati karşılığında 630 liraya, 5-6 yaş kategorisindeki çocuklar 64 ders saati karşılığında 700 liraya, 5-7 yaş grubundaki çocuklar ise 96 ders saati karşılığında 840 liraya ’Çocuklar için İngilizce erken dil eğitimi’ hizmetinden yararlanabilecekler.
İlkokul, ortaokul ve lisede okuyan çocuklar ise ’Okula takviye İngilizce kursları’ için 910 lira ödeme yapacaklar. Protokol gereği ’TEOG sınavına’ hazırlanan 8.sınıf öğrencileri 2 bin 450 liraya, ’LYS-5 Dil Sınavına Ön Hazırlık Kursuna’ katılacak 11 sınıf öğrencileri bin 960 liraya, ’LYS-5 Dil Sınavına Hazırlık kursuna’ katılacak 12. sınıf öğrencileri ise 2 bin 800 liraya bu hizmetlerden yararlanabilecek. Oda çalışanları, kurum üyesi firmaların yöneticileri ve personeli ise yüzde 30 indirimle 840 liraya genel İngilizce kurslarına katılabilecek.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<