İTSO’dan Vefa Gecesi

30 Nisan 2019 Salı 13:09 2019-04-30 15:49:58
İTSO’dan Vefa Gecesi


İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO), kuruluşundan itibaren görev yapmış Oda Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyelerine yönelik olarak “Vefa Gecesi” düzenledi.

Önceki akşam Orhan İnegöl Köftecisi’nde düzenlenen Vefa Gecesine geçmişte İTSO’da görev yapmış Oda Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri ile şuan görev yapmakta olan İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ, Meclis Başkanı Mahmut Demirtaş, Yönetim Kurulu Üyeleri ve Meclis Üyeleri katılım gösterdiler. Çok sayıda davetlinin katılım gösterdiği programın sonunda eski başkanlara ve üyelere geçmişte verdikleri emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim edildi.

banner380

NESİLLERİN BULUŞTUĞU PROGRAM
Programda konuşan İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) Başkanı Yavuz Uğurdağ, “İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamızın kurulduğu 1890 yılından itibaren Odamızda Yönetim Kurulu Başkanlığı, Meclis Başkanlığı, Yönetim Kurulu Üyeliği, Meclis Üyeliği ve Genel Sekreterlik görevlerinde bulunmuş ve halen hayatta olan tüm üyelerimizi toplamak istedik. 1890 denince tam 129 yıl önceye gidiyoruz. Türkiye’nin ilk kurulan Ticaret ve Sanayi Odalarından birisiyiz. Ancak Odamızın 1955 yılında yaşadığı talihsiz yangın felaketinden sonra eski verileri elde edemedik ve 1955’ten itibaren çok ciddi şekilde çalışarak tespit ettiğimiz hayatta olan meclis üyelerimizle bir araya gelmiş olduk. Bizleri kırmayarak davetimize icabet eden tüm büyüklerime ve kardeşlerime teşekkür ediyorum. 175 katılımcılımızla vefa gecemizi düzenliyoruz. Odamızda 1955-2019 yılları arasında 12 Yönetim Kurulu Başkanı, 17 Meclis Başkanı, 32 Meclis Başkan Vekili, 28 Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı, 98 Yönetim Kurulu Üyesi ve 421 Meclis Üyemiz görev almıştır. Büyüklerimizi genç kardeşlerimizle bir araya getirip kaynaşmalarını sağlamak istedik.”

ÇOK GÜZİDE BİR TOPLULUĞA SAHİBİZ
“İTSO, 129 yıldır şehrimize başta ekonomik ve sosyal anlamda ciddi şekilde katkı sağlamıştır ve sağlamaya devam ediyor. Bugün şehrimiz Türkiye’de parmakla gösterilen bir ilçe olduysa bunun en büyük sebebi İnegöl Ticaret ve Sanayi Odamızın şehrimize yaptığı katkılardır. Bu katkıların en büyüğünü de İTSO’da görev alan siz saygıdeğer büyüklerimiz yaptınız. Emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Rahmetli olan büyüklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Hep birlikte bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Mobilya sektörü başta olmak üzere tekstil, makine, kimya ve diğer birçok sektörde öncü olan bir şehiriz. Türkiye’nin 22. büyük ekonomisi, ihracatta 18. büyük ekonomisi, dış ticaret fazlası veren 8. en büyük ekonomisiyiz. İlçe statüsünde dış ticaret fazlası veren 1. ilçeyiz. Bu katkıyı şehrimize koyan başta yöneticilerimiz olmak üzere tüm sanayicilerimize, esnaf ve tüccarlarımıza teşekkür ediyorum. Bu şehir istihdamda sorun yaşamıyorsa hep bu yatırımlardan kaynaklanan bir başarının sonucudur. Sizleri burada görünce duygulandık. Bu toplantı bizim, mazisi çok güçlü olan Ticaret ve Sanayi Odası’nın yönetiminin ve benim sorumluluğumu bir kat daha arttırdı. Çok güzide bir topluluğa sahibiz. İnşallah bu güzide topluluk bizlerle birlikte yeni nesillere başarılı bir şekilde aktarılır. Sizden devraldığımız kültürü ve aneleleri geliştirerek hem İTSO’ya hem de şehrimize katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

Son Güncelleme: 30.04.2019 15:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<