İyi Parti'den AK Parti'ye Ziyaret

18 Nisan 2018 Çarşamba 10:32
İyi Parti'den AK Parti'ye Ziyaret

İyi Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, siyasi parti ziyaretleri kapsamında AK Parti İlçe Başkanlığını ziyaret etti. AK Parti İlçe binasında gerçekleştirilen ziyarette İyi Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan´a çiçek takdim etti.

Ziyarette konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, “Siyasi partiler demokrasimizin güzel argümanlarıdır. Kimi zaman rakip kimi zaman dost oluruz. Siyaset bunu gerektirir. Ben 15 yıl belediye meclis üyeliği yaptığım sürede de, şuanda İyi Parti olarak 5 arkadaşımızın Belediye Meclisinde AK Parti´nin verdiği önergeleri çoğu zaman destekliyoruz. İnegöl´ün menfaatine olan şeyleri destekliyor, farklı bulduğumuz, bize göre yanlış olduğuna inandığımız şeyleri de dile getiriyoruz. Bizim görevimiz bu. İyi Parti olarak hiçbir zaman için kötü bir propaganda ve yıkıcı bir faaliyet yapmadık, yapıcı eleştirilerle yol göstermeye çalışacağız. İktidar bundan ne kadar faydalanır, onların takdiridir. Sayın Başkanımıza bizleri kabul ettikleri için teşekkür ediyorum. İnşallah ilerleyen günlerde güzel şeyler yaparız” dedi.

İNEGÖL´DE SİYASET DOSTLUKLAR İÇİNDE GEÇİYOR

banner380

İyi Parti yönetimine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederek konuşmasına başlayan AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Ersan ise, “Misafirlere her zaman kapımız açıktır. Biz eski dostuz. İnegöl´de siyaset dostluklar içinde geçiyor. Bu gerçekten sevindirici bir durum. Herkes birbirini anlıyor. Geldikleri için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
InegölZiyaretIyiParti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<