banner359

İYİ Parti Yemekte Buluştu

29 Mart 2018 Perşembe 17:23 2018-03-29 18:35:42
İYİ Parti Yemekte Buluştu

İYİ Parti İnegöl İlçe Teşkilatı, yemekte bir araya geldi.

Besler İnegöl Köftecisinde düzenlenen yemeğe; yönetim kurulu ile belediye meclis üyeleri katıldı.

Yemeğin ardından konuşan ,İYİ Parti İlçe Başkanı Müfit Besler “Geçen ay İYİ Parti Olağan üstü ilçe kongremizi yaptık. Bu kongre sonucunda yönetim kurulu üyelerimiz ve belediye meclis üyesi arkadaşlarımızla yemekte bir araya geldik. Yakın tarihte Türk siyasi hayatına girmiş yeni bir partiyiz. İnegöl’de sağ olsunlar 5 belediye meclis üyesi arkadaşımız İYİ Parti adına İnegöl Belediyesi meclisinde görev yapıyor. Aynı zamanda bir meclis üyemiz de Bursa Büyükşehir meclisinde İnegöl’ü temsil ediyor. Önümüzdeki seçimler Türkiye için çok önemli. 1 Nisan Pazar günü Ankara’da 1. Olağan kongremizi yapacağız. Kongrenin ardından yerel ve genelde Cumhurbaşkanlığı seçimleri dâhil olmak üzere iddialı bir şekilde sahaya çıkıp çalışma yapacağız. Şuanda üye kayıtlarımız devam ediyor. İnsanların teveccühü var. Teşkilatlanma çalışmalarımız devam ediyor. İnşallah İYİ Parti Türk siyasi hayatının yeni partisi olmasına rağmen inanıyorum ki çok hızlı ivme kazanacak. Bu konuda bize destek veren yöneticilerimize, meclis üyelerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum. Bizi izlemeye devam edin. 

Şuan 5 belediye meclis üyemiz var. Önümüzdeki günlerde yeni gelişmeler olabilir. Kapılarımız açık. Biz ilçe seçim kuruluna ve İnegöl Belediyesine yazılı müracaatımızı yaptık. Son yapılan faaliyet raporunda meclis üyeleri İYİ Partili meclis üyeleri olarak yer aldı. Sıkıntı yok.

Anketlerle ilgili son durumun sorulması üzerine Besler, ''Türkiye’de ciddi anket firmaları var. Bir de yalnızca bu işin ticari rantını sağlamaya çalışan anket firmaları var. Bunu geçmiş dönemlerde de gördük. Yani bazı partilere yüzde bilmem kaçlara çıkartırken, bazı partileri de çok çok dibe indirdiler. Ama şunu ifade edeyim. Bizim yaptırdığımız bütün anketlerde, AK Partinin yaptırdığı anketlerde veya diğer partilerin yaptırdığı anketlerde İYİ Partinin taban oyu %20’nin altına düşmüyor. Ama yanılış şirketlerin yaptığı anketlerde her ne kadar bizi %7’lerde gösterseler de ben inanıyorum ki Ankara’da yapılacak 1. Olağanüstü Kurultayımız Türkiye’deki yüzdemizi topluma gösterecek. Bunu açık ve net söylüyorum. Bursa’da yapılan iktidar partisinin il kongresinde bütün ulaşım ücretsizdi. Ve salona başbakan geldi. Salondaki doluluk oranını takip ettiyseniz ben size bırakıyorum. Belediye çalışanlarının hepsisini kongreye gönderdiler. Ardından Cumhuriyet Halk Partisi iki adaylı bir kongre yaptı. Salondaki insan sayısı belliydi. En son biz İYİ Parti olarak tek adaylı girdiğimiz kongrede, salonun içinde ve dışında ciddi kalabalık vardı. Şimdi anketler önemli ama gerçek anketler daha önemli. Onun için %7-8’ler değil, kurulduğu günler %15’in altına hiç düşmedi''

Son Güncelleme: 29.03.2018 18:35
Anahtar Kelimeler:
InegölIyiParti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<