banner359

İYİ Parti yönetiminden Kaymakam Akça'ya ziyaret

28 Şubat 2018 Çarşamba 09:57
İYİ Parti yönetiminden Kaymakam Akça'ya ziyaret

13 Şubat´ta gerçekleştirilen genel kurulda, kurucu Başkanı olduğu İyi Parti İnegöl İlçe Başkanlığı görevine seçimle getirilen Müfit Besler ve yönetimi, protokol ziyaretleri kapsamında Kaymakam Ali Akça´yı ziyaret ettiler.

Kaymakam Ali Akça´ya çiçek takdim ettikten sonra konuşan İyi Parti İlçe Başkanı Müfit Besler, “İyi Parti malumunuz siyasi hayatına yeni başlayan bir parti. Kuruluşumuz 25 Ekim 2017 tarihinde gerçekleşti. 25 Aralık 2017 tarihinde de İnegöl ilçe teşkilatını açtık. O tarihten itibaren teşkilatlanmamızı devam ettirdik. Atanmışların seçilmesiyle ilgili de 13 Şubat 2018 tarihinde genel kurul yaptık. Yeniden başkanlık görevine getirildik. Yönetim kurulumuzun yüzde 25´i bayandan oluşuyor. Malumunuz İnegöl Belediye Meclisinde 5 belediye meclis üyemizle temsil ediliyoruz. Türkiye´nin yerel siyasetinde üzerimize düşen sorumluluklar ve görev bilinciyle hareket etmeyi hedefliyoruz. Çünkü ülke hepimizin. Bizde iyi bir partiyiz, iyi partinin üyeleri olarak iyi şeyler yapmamız gerekiyor. Devleti yönetenlerle sıcak ilişkiler içerisinde destek vermeyi düşünüyoruz” dedi.

SİYASET KÜLTÜRÜMÜZ ÇOK MEDENİ

Kaymakam Ali Akça ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, “İlçemiz İnegöl gerçekten kadim, köklü bir ilçe. Tarihsel, kültürel anlamda baktığımızda değerlere sahip bir ilçe. Ekonomik olarak da zaten kendi rüştünü ispatlamış bir ilçe. Dış ticaret rakamları da modern bir ekonomik şehir yapıyor İnegöl´ü. İnegöl´ün siyaset kültürünü de beğeniyorum. Bu da aslında Türkiye´ye örnek olacak durumda. Biz birçok parti üyelerini ağırladık. Seçim süreçlerinde de gördüğüm husus şu; İnegöl´de siyaset medeni bir çerçevede şekilleniyor. Siyaset kültürümüz çok medeni. İyi Parti olarak da sizler İnegöl´ün medeni siyaset çerçevesine muhakkak katkıda bulunacaksınız” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<