banner359

İYİ Partili Oldular

01 Şubat 2018 Perşembe 22:46 2018-02-02 10:30:48
İYİ Partili Oldular


Meral Akşener Genel Başkanlığında il ve ilçelerde teşkilatlanma sürecini sürdüren İYİ Parti’ye İnegöl’den MHP meclis üyesi 5 kişi katıldı. MHP İnegöl Belediye Meclis Üyesi 5 üye için tören düzenlendi. 
İki gün önce MHP İnegöl Teşkilatı üyeliğinden istifa eden İsmail Karaman, Enver Aybey, Regaip Korkmaz, İdris Hocaoğlu ve Rüveyde Buran, İYİ Parti saflarına geçti. Bu saf değiştirmeyle birlikte toplam 31 meclis üyesinin bulunduğu Belediye meclisinde MHP’den 3, AK partiden 23, İYİ Partiden ise 5 üyeyle toplantılar devam edecek.
BİZ HER GÜN DAHA İYİ OLUYORUZ
İYİ Parti İnegöl teşkilatında düzenlenen törende konuşan İlçe Başkanı Müfit Besler, “İstifalarını verip bu günden itibaren İyi Partimize katılan 5 meclis üyemiz var. İsmail Karaman, Enver Aybey, Regaip Korkmaz, İdris Hocaoğlu ve Rüveyde Buran bizi mecliste temsil edecekler. Biz her gün daha iyi oluyoruz.” Dedi.
Konuşmaların ardından partiye katılan 5 üyeye parti rozetleri takıldı.

Son Güncelleme: 02.02.2018 10:30
Anahtar Kelimeler:
InegölIstifaMhpIyiparti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaan 2018-02-02 12:04:51

Oylarımızı nereye götürüyorlar.Bizden izin aldılar mı.Onlar bizim temsilcilerimiz.Madem gidiyorlar belediye meclisinden istifa etsinler.Biz onlara mhp içinde yetki verdik.ip için yetki vermedik.

<