Jandarmadan dolandırıcı şebekesine darbe

12 Ocak 2018 Cuma 10:09 2018-01-12 17:47:32
Jandarmadan dolandırıcı şebekesine darbe

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şanlıurfa merkezli, Gaziantep, Tokat ve Sakarya illerinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda telefonla dolandırıcılık yapan şüphelilerden 7 kişi daha yakalandı.

banner380

Bursa İl Jandarma Komutanlığı tarafından Şanlıurfa merkezli, Gaziantep, Tokat ve Sakarya illerinde eş zamanlı yapılan operasyonlarda telefonla dolandırıcılık yapan şüphelilerden 7 kişi daha yakalandı. Dolandırıcıların son üç ay içersinde 24 kişiden 750 bin lira değerinde ziynet eşyası, döviz ve Türk parası dolandırdığı öğrenildi.

Yapılan bir ihbarı değerlendiren Bursa İl Jandarma Komutanlığı ekipler, merkezi Şanlıurfa'da bulunan çıkar amaçlı suç örgütünün, Bursa, Gaziantep, Tokat ve Sakarya illerinde vatandaşları telefon ile arayıp kendilerini savcı, polis, asker olarak tanıtarak dolandırdığını tesit etti . Savcılıktan alınan izin geçtiğimiz ay yapılan operasyonda 8 kişi yakalanıp tutuklandı. Soruşturmayı genişleten İnegöl İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri bu kez 7 kişiyi daha dolandırıcılıkta kullandıkları cep telefonları ve SİM kartlar ile suç aletleri ile gözaltına aldı. Sorgulamaları tamamlanan şüpheliler Çıkar amaçlı suç örgütü kurmak ve Dolandırıcılık suçlarından adliyeye çıkartıldı.

Telefon dolandırıcılarının üç ay içersinde 24 kişiden 750 bin lira değerinde ziynet eşyası, döviz ve Türk lirası aldığını söyleyen yetkililer ismi belirlenen 6 kişinin ise arandığını açıkladılar

Son Güncelleme: 12.01.2018 17:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<