banner359

Jandarmadan tacirlerin uyuşturucu partisine operasyon

27 Şubat 2021 Cumartesi 14:08 2021-02-27 14:26:25
Jandarmadan tacirlerin uyuşturucu partisine operasyon

İnegöl Jandarma komutanlığı dedektifleri (JASAT) ekiplerince, şafak vakti uyuşturucu tacirlerinin uyuşturucu partisine operasyon gerçekleştirildi. Kameralara yansıyan operasyon anında biri kadın 3 şüphelinin, uyuşturucu maddeleri sobada yakmaya çalıştıkları görüntülendi. Ayrıca, operasyonda satış yaptıkları çalıntı kaydı bulunan motosiklet ile 50 gram metanfetamin ile uyuşturucu kullanım aparatları ele geçirildi.
Uyuşturucu ticareti ve kullanımının önüne geçmek amacıyla çalışmalarını sürdüren İnegöl Jandarma komutanlığı dedektifleri (JASAT), yerini tespit ettikleri İnegöl’ün Sinanbey mahallesi 1. Mesudiye sokaktaki bir adreste uyuşturucu satışı ve kullanımının yapıldığını tespit ettiler.
UYUŞTURUCU PARTİSİNE ŞAFAK VAKTİ BASKIN
Jandarma komutanlığı ekipleri, şafak vakti operasyonun düğmesine bastılar. Ekipler, söz konusu adresin kapısını kırarak içeri girdiler. Ekipler, operasyon anında uyuşturucu partisi yapan C.Ç.(26), ve A.C.Ç.(15) ile kadın Ç.U.(21)’yu yakalayarak gözaltına aldılar
TAKİP’TEN KAÇMAZ
Aramalara katılan Eğitimli Arama Köpeği ‘Takip’te gizlenen uyuşturucu maddelerin bulunmasında önemli rol oynadı.
Yapılan aramada satışa hazır alüminyum Folyoya sarılı 50 gram Metanfetamin Uyuşturucu Maddesi, satışa hazır peçeteye sarılı 35 gram Bonzai Uyuşturucu Maddesi, uyuşturucu ticaretinde kullanılan çalıntı Motosiklet ile 5 adet uyuşturucu kullanım aparatı ve ruhsatsız tabanca ele geçirildi.
Gözaltına alınan biri kadın 3 şüphelinin sorgusu sürüyor.

Son Güncelleme: 27.02.2021 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<