banner359

Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

19 Ekim 2019 Cumartesi 14:46
Jandarmadan uyuşturucu operasyonu

Jandarma ekipleri tarafından uyuşturucu ile mücadele kapsamında Cerrah mahallesinde bir evde yapılan arama da bin 100 gr kubar esrar, 1 kök kenevir ele geçirildi.

Edinilen bilgilere göre, Bursa İl Jandarma komutanlığı ekiplerince uyuşturucu ile mücadele kapsamında, başta uyuşturucu satışı yapan şahısların tespiti ve yakalanmasına yönelik yapılan istihbari çalışmalar neticesinde; bir süre önce Cerrah Mahallesi Kalburt mevkiinde ikamet eden ve ikamet adresinin alt katını lokanta olarak kullanan M.U isimli şahıs tespit edildi. Şahsın işyerinde, evinde ve evin müştemilatında kenevirleri kurutarak esrar haline getirdiği yönünde bilgiler alınan jandarma ekipleri, M.U. isimli şahsın yakaladı. Ekipleri tarafından yapılan aramada bin 100 gr kubar esrar, 1 kök kenevir ele geçirildi. Şüpheli M.U.  Cumhuriyet Savcısının talimatına istinaden ifadesinin alınmasına müteakip serbest bırakıldı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<