Kaçak fabrika yıkıldı

10 Haziran 2020 Çarşamba 16:18
Kaçak fabrika yıkıldı

İnegöl Belediyesi, kaçak yapılarla ilgili kararlı duruşunu sürdürüyor. Tespit edilen yapılara tebligatlar yapılıp yıkımları gerçekleştiriliyor. Şipali Mahallesindeki bir fabrika da bu kapsamda yapılan uyarılar sonrası sahibi tarafından yıkıldı.

banner380

Daha sağlıklı, estetik ve modern bir şehir oluşturmak adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, kaçak yapıyla mücadelede taviz vermiyor. Bu kapsamda kanun dışı tüm yapılarla ilgili incele eleyip sık dokuyan ve denetimleri sıklaştıran İnegöl Belediyesi, uygunsuz yapılarla ilgili özellikle son aylarda çok sayıda yıkım gerçekleştirdi. Kaçak yapılarla ilgili öncelikle tespit sonrası vatandaşlara bilgi verilip yer sahiplerinin kendi imkanlarıyla kaçak yapıları kaldırılması tebliğ edilirken, vatandaşlar yıkım konusunda İnegöl Belediyesi’nin taviz vermediğini görünce kaçak yapılarını kendileri kaldırıyor.

Bu kapsamda İnegöl Belediyesi ekipleri kontrolünde kaçak yapılar ortadan kaldırılırken, kırsal Şipali Mahallesinde bulunan ve fabrika olarak kullanılan yapı, sahibi tarafından yıkıldı. Binada kullanılabilecek malzemeleri alan yer sahipleri, fabrikanın yıkımını kendi imkanlarıyla gerçekleştirdi.

Anahtar Kelimeler:
InegölKaçakYıkım
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<