Kaçak sigara ve alkol operasyonu

25 Mayıs 2022 Çarşamba 10:28
Kaçak sigara ve alkol operasyonu

İnegöl KOM Grup Amirliği tarafından kaçakçılığı önlemek için son 15 günde yapılan operasyonlarda yüz binlerce lira değerinde kaçak sigara ve alkol ele geçirildi.
İnegöl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada; “İnegöl KOM Grup Amirliği olarak ilçemiz genelinde kaçakçılığını önlemeye yönelik son 15 gün içerisinde yapmış olduğumuz çalışmalarda; Yenice Mahallesi, Hamidiye Mahallesi, Kemalpaşa Mahallesi, Yeni Mahalle ve Yunusemre Mahallesinde bulunan iş yerlerinde ve ikametlerde yapılan aramalarda İsmihan Ö., Kani M., Mahmoud A., Muhammed E.,  Kurtuluş A. isimli şahıslar yakalanmıştır. Şahıslara ait olarak; 750 paket bandrolsüz kaçak sigara, 63 kg Nargile Tütün, 15,000 adet boş makaron,  19,600 adet doldurulmuş makaron, 2 adet Elektronik Tütün Sarma Makinesi, 35 kg kaçak tütün ve toplamda 16 litre merdiven altı İmal edilmiş sahte alkol ele geçirilmiştir.”denildi.
Şahıslar hakkında 5607 SKM Kaçakçılıkla Mücadele Kanunu kapsamında gözaltına alı işlemi yapıldığı kaydedilirken, konuyla ilgili gerekli tahkikatlara başlanıldığı aktarıldı.

banner380

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<