banner359

Kaçak yapı yıkıldı

06 Eylül 2021 Pazartesi 14:21 2021-09-06 14:26:48
Kaçak yapı yıkıldı

Şibali mahallesi yolu üzerinde kaçak yapılan mobilya imalathanesi İnegöl Belediyesi ekiplerince yıkımına başlandı. İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri ve Bursa Jandarma komutanlığı Özel Harekat ekipleri güvenlik aldılar.
İnegöl’ün kırsal Şibali mahallesi yolu üzerinde kaçak yapılan mobilya imalathanesi Belediye ekiplerince kaçak yapıldığı tespit edildi. Belediye ekipleri daha önce yıkım yerine gittiklerinde işletme sahiplerince direnen olunca yıkım ertelendi. Bunun üzerine 5 gün sonra İnegöl Jandarma komutanlığı ekipleri ve Bursa Jandarma komutanlığı Özel Harekat ekipleri nezaretinde yıkım alanına gidildi. Ekiplere direnen işletme sahipleri, Jandarma komutanlığı ekiplerince uzaklaştırıldı. Yıkım dan önce ise imalathane içerisindeki 200 adet küçükbaş hayvan çıkarıldı. Ardından ise Belediye fen işleri makineleri tarafından yıkıma başlandı.

Son Güncelleme: 06.09.2021 14:26
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<