banner359

Kadınlar Doğayı Keşfetti

07 Mart 2016 Pazartesi 16:28 2016-03-07 16:34:30
Kadınlar Doğayı Keşfetti

 İnegöl Belediyespor Dağcılık branşının ilk etkinliği geçtiğimiz Pazar günü İnegöllü bayanların katılımıyla gerçekleşti.

8 Mart Dünya Kadınlar Gününe özel olarak düzenlenen doğa yürüyüşüne İnegöllü bayanların ilgisi yoğun oldu.

İnegöl Belediyespor’un 10. branşı olarak geçtiğimiz aylarda faaliyetlerine başlayan Dağcılık branşı, ilk etkinliğini bayanlara özel olarak düzenlenen 13 kilometrelik parkurun yürünmesiyle gerçekleştirdi.

Pazar günü sabah 8 sularında 45 bayanın katılımıyla İnegöl Belediyesi Kültür Sanat ve Gençlik Merkezi önünden hareket eden gruba İnegöl Belediyespor’un 4 dağcısı eşlik ederken grubun rehberliğini de Lisanslı dağcı Ahmet Güler yaptı.

Alaçam Köyü mevkiinden şelale yürüyüşü ile başlayan doğa yürüyüşü Alaçam Mahallesinde verilen çay molasının ardından Sayfiye Mahallesine 7 kilometrelik parkurun yürünmesiyle devam etti. Ardından burada öğle yemeği molası veren amatör kadın dağcılar havanın güzelliği ve bahar aylarının gelişiyle yeniden canlanan doğa eşliğinde keyifli vakit geçirdiler.

İnegöl Belediyespor Dağcılık branşı tarafından düzenlenen doğa yürüyüşü Babasultan Mahallesinde Geyikli Baba Türbesinin ziyaret edilmesiyle son buldu.

Son Güncelleme: 07.03.2016 16:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<