banner359

'Kadınlarımız hiç bir zaman geri planda kalmamıştır'

05 Aralık 2017 Salı 15:49
'Kadınlarımız hiç bir zaman geri planda kalmamıştır'

 Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Başkan vekili Nazan Gündüz, 5 Aralık Türk Kadınına Seçme ve Seçilme Hakkı günü nedeniyle açıklamada bulunarak, " Türk kadını hiç bir zaman geri planda kalmamış, Türk Milleti'nin tüm zor günlerinde yanında olmuş ve mücadele etmiştir" dedi. 

Milliyetçi Hareket Partisi İnegöl Başkan vekili Nazan Gündüz yaptığı yazılı açıklamada, ‘’ Milletimizin tarihi incelendiğinde görüyoruz ki Türk kadını hiç bir zaman geri planda kalmamış, Türk Milleti'nin tüm zor günlerinde yanında olmuş ve mücadele etmiştir. Orta Asya'dan, Anadolu'ya kadar olan tarihi süreçte kadınlarımızı gerektiğinde kendilerini feda etmişler. Nene Hatun, Hatice Hanım, Rahime Hanım, Fatma Seher Hanım, Binbaşı Ayşe gibi kadınlarımız, bağımsızlığımız için son nefesine kadar mücadele etme gayretini tüm Dünya'ya göstermişlerdir" dedi.

ÇALIŞMALARIMIZI SÜRDÜRÜYORUZ
Türkiye'nin önünü açmak istediklerini belirten Gündüz, "Dünya'nın bir çok ülkesinde kadınlar yok hükmündeyken, 5 Aralık 1934 tarihinde Türk Kadınları'na seçme ve seçilme hakkı tanınmış ve bu şekilde tüm dünya'ya kadına verilen değer gösterilmiştir. Bugün MHP Teşkilatları'nda da kadına verilen önem en yüksektedir. Kadınlarımız teşkilatlarımızın her kademesinde görev yapmaktadır. Türk kadının önemi hem MHP teşkilatlarında, hem de Türkiye'de oldukça kadim bir yere sahiptir. Kadınlarımız ile birlikte daha müreffeh bir ülke için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Çünkü bizler anneyiz, çocuklarımıza,gelecek nesillere daha yaşanabilir bir Türkiye'nin önünü açmak istiyoruz. Bu duygu ve düşüncelerimle tüm kadınlarımıza muvaffakiyetler diliyorum. Ne mutlu Türk'üm diyene" ifadelerini kullandı

Anahtar Kelimeler:
InegölMhpNazanGündüz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<