banner359

Kahveciler Odasından dayanışma örneği

21 Nisan 2020 Salı 21:17
Kahveciler Odasından dayanışma örneği

İnegöl Kahveciler ve Büfeciler Odası, odaya kayıtlı yaklaşık 600 kahveci esnafı üyelerine oda-üye dayanışması kapsamında gıda kolisi hazırlattı.

Geçtiğimiz günlerde Koronavirüs sebebiyle Kahveciler ve Büfeciler Odası üyelerinin mekânlarının ikinci bir karara kadar kapatılması üzerine Oda Başkanı Salih Pakaoğlu ve yönetim kurulu, gelir konusunda sıkıntı yaşayacakları düşünülen oda üyelerine verilmek üzere gıda kolisi hazırlattı.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Pakoğlu,''Koronavirüs tedbirleri kapsamında nedeniyle işyerleri kapatılan üyelerimize bu zor günlerde destek olmak için gıda kolisi hazırladık.Üyelerimizden de olumlu tepkiler aldık. Umarım kısa sürede sona erer ve hepimiz normal hayatlarımıza, işlerimize geri döneriz. Organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi

Anahtar Kelimeler:
InegölOdasıKahveciler
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<