banner359

Kamulaştırması yapılan bina yıkıldı

25 Aralık 2019 Çarşamba 10:37
Kamulaştırması yapılan bina yıkıldı

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde kamulaştırması yapılan binanın yıkımını gerçekleştirdi. Bu alan yol olarak düzenlenerek sokak genişletilecek.

Modern bir şehir imar etmek adına çalışmalarını sürdüren İnegöl Belediyesi, bir yandan yeni İnegöl bölgesini farklı proje ve çalışmalarla canlandırırken bir yandan da mevcut İnegöl’ü iyileştirmek, şehrin merkezini daha modern bir hale getirerek gelecek nesillere sağlıklı bir kent bırakmak adına çaba sarf ediyor.

Bu kapsamda kamulaştırma çalışmalarıyla İnegöl’ün geleceği planlanmaya devam ediyor. İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi’nde Cami Sokak ile Semih Bey Sokak kesişiminde bulunan tek katlı yapıyı kamulaştırdı. Araç geçemeyecek kadar dar bir aralığın bitişiğindeki ev, bugün İnegöl Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yıkıldı. Yıkımı yapılan bölgenin yol olarak düzenleneceği ve sokağın genişletileceği belirtildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<