banner359

Kamyonetle çarpışan kardeşler ağır yaralandı

25 Ağustos 2019 Pazar 21:57 2019-08-26 11:20:32
Kamyonetle çarpışan kardeşler ağır yaralandı

 
İsaören Mahallesi yolu üzerinde meydana gelen kazada kamyonet ile çarpışan motosiklette iki kardeş ağır yaralandı. 
Edinilen bilgilere göre kaza İnegöl'ün kırsal İsaören Mahallesi yolu üzerinde meydana geldi. İnegöl'den İsaören mahallesine seyir halinde olan sürücü Ahmet Bahadır Y. (15) yönetimindeki plakasız motosiklet, önünde seyir halinde olan sürücü Nazmi B. (45) yönetimindeki 16 KNL 48 plakalı kamyonet ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen motosikletten fırlayan sürücü ile arkasındaki kardeşi Bilal Y. (11) tarlaya uçtular. 
ABİ BEN İYİYİM
Yaralı ağabey, kardeşine seslenerek "İyi misin" sorusuna "İyiyim ağabey" diyerek cevap alınca içi rahatladı. 
BABA OĞULLARINA ÖYLE GÖRÜNCE.. 
O sırada şans eseri olay yerinden aracıyla geçen yaralı gençlerin babası Erhan Yeni, çocuklarını yaralı olduğunu görünce "Bunlar benim çocuklarım" diyerek gözyaşı döktü. 
Yaralı ağabey ve kardeşi kaza yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar.
Kaza ile alakalı soruşturma başlatıldı.

Son Güncelleme: 26.08.2019 11:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<