banner359

Kan donduran cinayeti anlattı!

10 Mayıs 2019 Cuma 16:32
Kan donduran cinayeti anlattı!

Kendisini telefonla arayarak rahatsız eden arkadaşı Nejdet Çetin'i (48) bıçaklayarak öldüren Selim Y.’nin yargılanmasına İnegöl Ağır Ceza Mahkemesinde başlandı.

Olay, 4 Ekim 2018 saat 07.30 sıralarında Sinanbey Mahallesi Kamer Sokak'ta meydana geldi. Nejdet Çetin, birlikte çalıştığı Selim Y.’yi almak için evine gitti. Bir gece önce tartıştığı Selim Y.’nin kapı ziline basan Nejdet Çetin, arkadaşını dışarı çağırdı. Elinde bıçakla dışarıya çıkan Selim Y.,  tartıştığı ve kendisini rahatsız ettiğini iddia ettiği Çetin’i bıçakladı. Göğsüne 3 bıçak darbesi alan Nejdet Çetin, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Tutuklu sanık Selim Y.’nin (25) İnegöl Ağır Ceza mahkemesinde ilk kez hakim karşısına çıkarıldı. İlk savunmasını yapan sanık Selim Y., “Olaydan bir süre önce Nejdet, beraber çalıştığımız işten ayrıldı. Ayrıldıktan sonra bana da işten ayrılmam için ısrar etmeye başladı. Sürekli beni telefonla arayarak, ‘Ben çıktım, sende çıkacaksın işten’ diyerek, tehdit ediyordu. Bende işimden memnun olduğumu söyleyerek işten ayrılmayacağımı ifade etmiştim. Olaydan bir gün önce de görüştük, aynı şeyleri söylemeye başladı. Tartıştık evime gittim. Sabah beni yine aramaya başladı. Sabah evimin önüne geldi. Evden çıkıp yanına gelmemi istedi. Bende reddettim. Çok ısrar etti ve küfürler etmeye başladı. Kapının önüne çıktım, halen küfürler ediyordu. Bende bunaldım, en son kendimi kaybederek bıçakladım. Olaydan dolayı çok pişmanım.” dedi. Öldürülen Nejdet Çetin’in kardeşi Cevdet Çetin ise, sanıktan şikayetçi olduğunu söyledi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<