banner359

Kanlı kavgada flaş gelişme!

23 Ağustos 2016 Salı 16:17 2016-08-23 16:29:20
Kanlı kavgada flaş gelişme!

 İnegöl´e bağlı Yeniceköy mahallesinde gençler arasında çıkan kavgada bir kişiyi tüfekle vurarak yaralayan genç ile kavgaya karışan babası serbest kaldı.

Önceki akşam saat 22.00 sıralarında Yeniceköy mahallesinde meydana gelen olayda, M.K. ve babası D.K., aralarında kadın meselesi yüzünden husumet bulunan M.A. ve D.B. ile Yeniceköy meydanında karşı karşıya geldi. Grup arasındaki sözlü atışma kavgaya dönüşürken, vatandaşların araya girmesi sonucu kavga sonra erdi. 
Kavganın ardından M.K. evine giderek evinde bulundurduğu ruhsatsız pompalı tüfeği alarak Yeniceköy meydanında bulunan çay bahçesine tekrar geldi. Burada tartıştığı M.A. ve D.B.´nin üzerine bir el ateş etti. M.A. açılan ateş sonucu yaralanırken, tüfeği ateşleyen M.K. orada bulunan kalabalık tarafından etkisiz hale getirildi. Yaralı M.A. çevredekiler tarafından İnegöl Devlet Hastanesine getirilerek ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Bursa Şevket Yılmaz Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. M.A.´nın hayatı tehlikesinin bulunmadığı belirtilirken, İnegöl Jandarma Komutanlığı Olay Yeri İnceleme Timi tarafından olay yeri incelemesinde, olayda kullanılan pompalı av tüfeği bulunamadı.

Bir kişiyi yaralayan M.K. ve babası D.K. ekipler tarafından gözaltına alınırken, baba D.K. Savcılık, M.K. ise çıkarıldığı mahkemece serbest bırakıldı.

Son Güncelleme: 23.08.2016 16:29
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<