banner359

Kaptan Kemal ile sözleşme yenilendi

12 Haziran 2018 Salı 12:39
Kaptan Kemal ile sözleşme yenilendi

TFF 2.Lig ekiplerinden İnegölspor iç transferde takım kaptanımız Kemal Hastürk ile sözleşme yeniledi.

Kulüp tesislerinde düzenlenen imza töreninde konuşan Tesisler Sorumlumuz Nahit Eren, şunları söyledi:

"Transfer çalışmalarımıza kaleci Şener ile start vermiştik. Akabinde görüştüğümüz Kaptan Kemal Hastürk'le şampiyonluk yolunda anlaşmamızı sağladık. Kemal Hastürk, İnegölspor'u bilen tüm taraftarların ve İnegölspor sevenlerinin gönlünde taht kurmuş bir topçu kardeşimizdir. İyi bir lider, ahlaklı bir sporcudur. Şampiyonluk yolunda üzerinde en çok sorumluluk olacak isimlerden olan kaptanımız, üzerine düşeni yapacak ve İnegöl'ümüzü şampiyonluk yolunda sırtlayacaktır. Anlaşmamızın her iki taraf içinde hayırlı olmasını diliyorum."

Kemal Hastürk, ise "Yöneticilerimiz bizlerle ilgili çok güzel şeyler söylediler. Onlara teşekkür ederim. Hem de kendilerine yeni görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum. Tabi öncelikle kulübüme sonra şahsıma hayırlısı olsun. Güzel bir sezonun arkasından böyle önemli, değerli kişilerle beraber olmak, gerçekten mutluluk ve keyif verici olacak. İnegölspor hedefleri olan bir kulüp. En zor alında da hedefleri kovalamıştır. Şuanda da öyle. Bu hedefler doğrultusunda bende elimden gelen tüm katkıyı sağlayacağım. Anlaşmanın tekrar hem yöneticilerimize hem kendime hem de tüm şehrimize hayırlısı olsun."ifadelerini kullandı.

Yapılan konuşmaların ardından Hastürk ile 1 yıllık sözleşme imzalandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<