Karadeniz Güven'de Yaz Okulu kayıtları başladı

02 Temmuz 2022 Cumartesi 10:23 2022-07-02 14:54:21
Karadeniz Güven'de Yaz Okulu kayıtları başladı

Karadeniz Güven Spor Kulübü Yaz Futbol Okulu 1-18 Temmuz tarihleri arasında yaz okulları kayıtlarının yapılacağını duyurdu

banner380

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Karadeniz Güven Spor Kulübü Başkan Yardımcısı Onur Yazıcı , " 1-18 Temmuz tarihleri arasında Karadeniz Güven Sporumuzun Yaz Futbol okulu kayıtları başlamıştır. 7 yaş ve üzeri çocuklarımıza ayrı ayrı guruplar halinde eğitim vermeyi planlıyoruz. Detaylı bilgi için velilerimizin ve çocuklarımızı Süleymaniye Mahallesi 1. Destan sokak üzerinde bulunan kulüp tesislerimize davet ediyorum.  Velilerimiz unutmamalı ki çocuklarımız spora ve sportif faaliyetlere ne kadar yöneliş gelişimleri o kadar hızlı olacaktır. Spor geleceğe en büyük yatırımdır. Karadeniz Güven Spor Kulübü olarak çocuklarımıza en iyi eğitimi vermek için elimizden geleni yapacağız" diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.07.2022 14:54
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<