banner359

Karadeniz Güven’de 35 sporcu sertifikalarını aldı

09 Ekim 2022 Pazar 16:59
Karadeniz Güven’de 35 sporcu sertifikalarını aldı

Karadeniz Güven’de 35 sporcu sertifikalarını aldı
Karadeniz Güvenspor Karete Takımı’nda başarılı 35 sporcu sertifikalarını aldı.
Karadeniz Güvenspor  Karete Takımında bugün kuşak yükselme  programı gerçekleşti. Müşerref Muzaffer Samda okulu kapalı spor salonunda gerçekleşene program Karadeniz Güvenspor yönetimi ve sporcuların aileleri katıldı.
Sporcuların hünerlerini sergilediği mini gösteri sonrası başarılı olan sporcuların başarı belgeleri dağıtıldı.
Konu hakkında açıklamalarda bulunan Karadeniz Güvenspor alt yapı sorumlusu İbrahim Oğuzay “Bugün burada 35 sporcumuz sertifikalarını alıyor. Çok mutluyuz genç kardeşlerimizin burada ki heyecanları ailelerin heyecanları bizleri çok mutlu ediyor. Yönetim olarak bu göreve talip olduğumuzda biz bu şehrin çocuklarına dokunmak istiyoruz demiştik. Bunu sadece futbolla değil diğer branşlarla da başarmak istiyoruz. Bugün bunun meyvelerini görüyorsunuz” dedi.
Karadeniz Güvenspor Başkanı Abdül Ergün ise “Göreve geldiğimizde biz cümle kurmuştum. Bu şehrin çocuklarını kötü alışkanlıklardan uzak tutmak istiyoruz. Spor ile uğraşan çocuklarımız kötü alışkanlıklardan uzak duracaktır. Başta hocamıza ve öğrencilerimizi tebrik ederim. Bugün gerçekten çok güzel bir gün çocuklarımız ve ailelerimiz çok mutlu ve bu mutluluk her şeye değer” ifadelerini kullandı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<