banner359

Karaman'dan İYİ Parti binasına silahlı saldırıya tepki

31 Mart 2023 Cuma 16:58 2023-03-31 20:23:05
Karaman'dan İYİ Parti binasına silahlı saldırıya tepki

İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığı'na gerçekleştirilen saldırı büyük tepki topladı. İYİ Parti İnegöl İlçe Başkanı İsmail Karaman saldırıyı kınadığını belirterek ''İstanbulda bulunan tüm cesur dava arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz'' ifadelerini kullandı.

Kahraman konuya ilişkin yaptığı açıklamada "

İl Başkanlığımıza yapılan bu  alçakça ve terörce saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İstanbulda bulunan tüm cesur dava arkadaşlarımıza geçmiş olsun diyoruz. 
Ülkemizin, milletimizin  birliğini, huzurunu, demokrasi ve adalete olan inancını yeniden tesis etmek için çalışmalarımıza hız kesmeden devam edeceğiz.  Bu saldırının azmettiricileri bilsinlerki!
Mücadele ve çabalarımızdan asla vazgeçmeyeceğiz. Bügüne kadar yapılan her türlü baskı ve tehdite boyun eğmedik.
Bu tarz eylemlerden korkarız diye düşünüyorsanız. Genel Başkanımız Sayın Meral Akşner'in dediği gibi, "Silivri bizim için soğuk değil" Kalleşçe tasarladığınız tüm tuzakları bozacağız.Biz Cesurlar Hareketiyiz.

Son Güncelleme: 31.03.2023 20:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<