banner359

Karantinaları son bulan umreciler ailelerine kavuştular

01 Nisan 2020 Çarşamba 11:39 2020-04-01 12:30:24
Karantinaları son bulan umreciler ailelerine kavuştular

Kutsal topraklardan dönerek Ankara'daki yurtlarda 17 gün süren karantinanın ardından tahliye edilen umreciler ailelerine kavuştular. İnegöl'e otobüslerle gelen 74 Umreci, evlerine gönderildiler.
Umrecilerin kafile Başkanı İmam Ayhan Kızmaz,"15 Mart’ta Mekke’yi göremeden direk uçağımız Yenişehir havaalanına gelecekken karantinaya alındığımızı uçakta öğrendik ve 14 gün boyunca Ankara’da Özel Harekatçılar KYK Yurdunda kaldık. 14 gün boyunca yurtta çok güzel başta Cumhurbaşkanımız, Sağlık Bakanımız, Diyanet İşleri Başkanımız, genel müdürlerimiz hepsi çok güzel bir şekilde ilgilendiler. Hacılarımızda, bizlerde hiçbir sıkıntı yaşamadık. Her türlü devletin imkanlarını vatandaşlar için seferber ettiler. Sabah-akşam sağlık kontrollerimiz oldu ve 14 gün sonunda yapılan test sonuçları negatif çıkan hacılarımızı 1 hafta uzatılmasına rağmen negatif çıkanları evinde 14 gün tekrar kendileri karantina uygulayarak evinde geçirmeleri için bizleri bıraktılar ve şuanda İnegöllü umrecilerimizle beraber geldik, terminaldeyiz. İnegöl’deyiz, mutluyuz, sevdiklerimize kavuşacağız ve bu süreçte bize her türlü imkanlarını seferber eden bütün devlet erkanına, bizlere her türlü hizmeti sunan sağlık çalışanlarımıza, personellerimize teşekkür ediyoruz. Umrecilerimizin de gözü aydın. Sevdiklerine kavuştukları için Allah cümlesinden razı olsun" dedi.

Son Güncelleme: 01.04.2020 12:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<