Karda yaban hayvanlarını unutmadılar

09 Ocak 2019 Çarşamba 10:37 2019-01-09 11:04:40
Karda yaban hayvanlarını unutmadılar

 İnegöl'de, çevre gönüllüleri yaban hayvanları için doğaya ekmek ve kemik bırakıyor.

banner380

Evler de iş yerlerinde kalan ekmek ve yemek artıklarını değerlendirerek doğadaki yaban hayvanlarını ağır kış şartlarında beslemek için kampanya başlatan Bekir Hamlakay ve gönüllüler, düzenli olarak doğaya ekmek ve kemik bırakıyor. Kış aylarının gelmesiyle birlikte kapı kapı dolaşarak yaban hayvanlar için ekmek ve kemik toplayan Hamlakay ve gönüllüler, İnegöl Orman İşletme Müdürlüğü ve belediye tarafından tahsis edilen araçla İnegöl’den kilometrelerce uzaklıkta bulunan ormanlara yiyecek bırakıyor.

Bekir Hamlakay, her kış sokakları bisikletiyle gezerek çöpe atılan atıkları topladığını ve bunları 15 günde bir İnegöl’ün farklı yerlerine bıraktığını belirtti. Hamlakay, "Biz bu işi gönüllü olarak yapıyoruz. Hakikaten çok mutlu oluyoruz. Herkesten destek bekliyoruz" diye konuştu.

Son Güncelleme: 09.01.2019 11:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<