banner359

Kardeş Şehir Şavşat Belediyesi’nden Meclis Üyesi Fatma Çelik İnesmek Kurslarını Ziyaret Etti

09 Aralık 2015 Çarşamba 10:33 2015-12-09 10:38:27
Kardeş Şehir Şavşat Belediyesi’nden Meclis Üyesi Fatma Çelik İnesmek Kurslarını Ziyaret Etti

Kardeş şehir Şavşat Belediyesi’nden meclis üyesi Fatma Çelik İnegöl Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İNESMEK kurslarını ziyaret etti.

Ziyarette Belediye Başkanı Alinur Aktaş, Başkan Yardımcıları Gülhan Şahin ve Alper Taban, Ak Parti kadın meclis üyeleri ile İnegöl Şavşat Derneği Başkanı Metin Elmacı da hazır bulundu.
 
Ziyaret sırasında açıklama yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş; “Kardeş şehir Şavşat Belediyesi’nden meclis üyesi Fatma Çelik hanımı bugün misafir ediyoruz. Kendisi belediyemiz bünyesinde faaliyetlerini sürdüren İNESMEK kursları ile alakalı incelemeler yaptı. Bu konuda Belediye Başkan Yardımcımız Gülhan Şahin ve yetkili arkadaşlar kendilerine yardımcı oldular. Yapmış oldukları bu incelemelerden çıkaracakları sonuçlar ile Şavşat ilçesinde yeni oluşturulan Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’nde de bu şekildeki kursları hayata geçirmek istiyorlar” dedi.
 
Aktaş; “Daha önce Şavşat’ı hem dernek başkanımız hem de meclis üyelerimizle birlikte ziyaret etmiştik. İnegöl’de aslen Şavşatlı olan yoğun bir nüfus mevcut. Bu mana da Şavşat’a değer veriyoruz, seviyoruz ve önemsiyoruz. Temenni ediyoruz ki bu ziyaret ve istişareler iki şehir arasında kardeşlik bağlarının güçlendirilmesi açısından büyük bir fayda verecektir” dedi.
 
Aktaş; “İnegöl Şavşatlılar Dernek Başkanı Metin Elmacı da bu ziyaret sırasında Fatma Çelik’e refakat ettiler. Dernek olarak, iki kardeş şehrin bağlarını güçlendirmek için yoğun bir mesai harcıyorlar. Bu noktada kendilerine çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Fatma Hanımı karşılamaya gelen bayan meclis üyelerimize de teşekkürlerimi sunuyorum. Bu vesile ile Fatma hanımın şahsında tüm Şavşatlı dostlarımıza selam ve saygılarımı gönderiyor, yaptıkları bu ziyaretin ilçeler açısından hayırlı ve uğurlu olmasını temenni eder, saygılarımı sunarım” dedi.
 
Şavşat Belediyesi Meclis üyesi Fatma Çelik ise; “Öncelikle İnegöl Belediyesi olarak göndermiş olduğunuz İş Makinası için Şavşat Belediye Başkanı Ahmet Sinan Öztürk, meclis üyeleri ve Şavşat halkı adına sizlere teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Belediye olarak ilçemizin her yerine astığımız pankartlar ile kardeş şehrimiz İnegöl Belediyesi’ne bu konuda teşekkür ettik ve aynı zamanda halkımıza bunu da duyurduk. Bu konuda göstermiş olduğunuz katkı ve destek için çok teşekkür ederiz” dedi.
 
Çelik; “Şavşat’a geldiğinizde bizleri İnegöl’e davet etmiştiniz. O günkü davetiniz bugün nasip oldu ve bu ziyaret gerçekleşti. Bu ziyarette ilgi ve alakasını bizden hiçbir zaman esirgemeyen Belediye başkan yardımcısı Gülhan Şahin ve yetkili arkadaşlara huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bundan sonra da kardeş şehrimiz İnegöl Belediyesi ile alakalı istişarelerimiz aratarak devam edecektir” dedi.
 
 
 
Çelik; “Başkanımızın şahsında sizleri sakin şehir olan Şavşat’ta ağırlamaktan mutluluk duyacağımızı söylemek istiyorum. Özellikle Belediye Başkan Yardımcısı Gülhan Şahin ile bayan meclis üyelerimizi Şavşat’a bekliyor ve hayata geçirdiğimiz Kadın Sosyal Yaşam Merkezi’ni de bu vesileyle kendilerine tanıtmak istiyoruz. Göstermiş olduğunuz ilgi ve alakadan dolayı hepinize teşekkür eder, saygılarımı sunarım” diyerek konuşmasını sonlandırdı.
 
Ziyaret sonunda Belediye Başkanı Alinur Aktaş tarafından, Şavşat Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Çelik’e günün anısına İNESMEK Kursiyerleri tarafından hazırlanan bir eser takdim edildi.
Yeni Zaferler Yeni Stadyumda Yaşanacak
En son yayınlanan Güncel haberleri...

Son Güncelleme: 09.12.2015 10:38
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<