banner359

Kardeşi ve kuzenini taşla yaraladı

30 Ekim 2019 Çarşamba 16:32
Kardeşi ve kuzenini taşla yaraladı

Fatih mahallesinde gece saatlerinde meydana gelen olayda psikolojik sorunları olan genç, kardeşi ve kuzenini taşla darp ederek yaraladı.

Edinilen bilgiye göre olay; Fatih Mahallesi Samyeli Sokak üzerinde bulunan 3.katlı binada meydana geldi. Ailesi ile birlikte aynı evde yaşayan Kasım Y., (33), eşiyle boşanma aşamasında olduğu için psikolojik sorunlar yaşamaya başladı. Sokaktan aldığı taşı odasındaki çekmeye koyan şahıs, nedeni bilinmeyen sebepten dolayı kuzeni Erol G.. (32) ve kardeşi Bayram Y., (20) ile tartışmaya başladı. Çıkan tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine şahıs çekmecede sakladığı taşla kavga ettiği kardeşi ve kuzenini darp etti. Çıkan kavga sonucunda başına aldıkları darbe sonucunda 2 şahıs da yaralandı. Yaralılar ihbar üzerine olay yerine sevk edilen 112 sağlık ekipleri tarafından ambulansla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırıldı. Saldırgan şahıs ise polis tarafından gözaltına alınarak karakola götürüldü.

Şahıs 1 ay önce boşanma aşamasında olduğu eşinin yaşadığı babasının evinin önünde intihar girişiminde bulunmuştu. Kendini iple aydınlatma direğine asan kişiyi polis ipten almıştı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<