banner359

Kardeşler ölümden döndü

08 Ocak 2018 Pazartesi 10:11
Kardeşler ölümden döndü

İnegöl´e bağlı Kurşunlu mahallesinde ikamet eden iki küçük kardeş sobadan sızan karbonmonoksit gazından etkilenerek hastanelik oldu.

Edinilen bilgilere göre, Kurşunlu mahallesinde ikamet eden Ali ve Fatma D. çifti, sobayı yakıp çocukları 10 yaşındaki Rumeysa D. ve 9 yaşındaki Merve D. ile birlikte ayrı odalarda uykuya daldılar. İki kardeşin bulunduğu odadaki sobadan sabah saatlerinde duman sızmaya başladı. Evdeki dumanı fark eden baba Ali D. çocuklarının olduğu odaya koştu. Odaya giren baba, çocuklarının dumandan etkilendiğini fark etti.

Baygın olan iki kardeş, çağrılan 112 Acil Servis Ambulansındaki sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Hastanede yapılan oksijen müdahalesinin ardından kendine gelen iki kardeş, her ihtimale karşın Bursa´daki özel bir sağlık merkezine sevk edildiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<