Kariyer Günlerinin İlk Konuğu Başkan Taban Oldu

11 Ocak 2020 Cumartesi 18:06
Kariyer Günlerinin İlk Konuğu Başkan Taban Oldu

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği Gençlik Komisyonunun düzenlediği “Kariyer Günleri” programının ilk konuğu İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban oldu.

banner380

Dernek lokalinde düzenlenen “Kariyer Günleri” programında Belediye Başkanı Alper Taban, gençlere tavsiyelerde bulundu. Taban, Gençlik Komisyonu üyelerinin de sorularını cevaplandırdı. Programın sonunda Başkan Taban’a isminin yazılı olduğu bir çini hediye eden İnegöl Ertuğrulgazi Derneği Başkanı Faruk Toptaş, “Gençlik Komisyonumuzun düzenlediği “Kariyer Günleri” programının ilk konuğu İnegöl Belediye Başkanımız sayın Alper Taban Beyefendiydi. Öncelikle Belediye Başkanımıza ve misafirlerimize katılımlarından dolayı teşekkür ederiz. Çok verimli bir program oldu. Gençlerimize ışık tuttu. Programımız devam edecektir” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<