banner359

Kasım Efendi Caddesi'nde çevre düzenlemesi

05 Mart 2020 Perşembe 17:34
Kasım Efendi Caddesi'nde çevre düzenlemesi

Belediye Başkanı Alper Taban’a mahalle buluşması sırasında iletilen talep doğrultusunda, Kasım Efendi Caddesi üzerinde bulunan orta refüjde düzenlemeye gidilerek 15 araçlık otopark oluşturuldu.

İnegöl Belediyesi, ortak akılla üretilen hizmetleri vatandaşlarla buluşturmaya devam ediyor. Mahalle buluşması sırasında vatandaşlardan gelen talebi değerlendiren İnegöl Belediyesi, Kasım Efendi Caddesi üzerinde Şükrü Naili Paşa Okulu karşısındaki orta refüjde düzenleme yaptı. Otopark ve çevre düzenlemesiyle refüjde 15 araçlık otopark oluşturuldu.

KONFORLU OTOPARK ALANLARI ÜRETMEYE DEVAM EDİYORUZ
Belediye Başkanı Alper Taban, bugün beraberindeki Başkan Yardımcısı Rıdvan Kocaağa, meclis üyeleri ve mahalle muhtarıyla birlikte çalışmanın tamamlandığı bölgede incelemelerde bulundu. İnceleme sonrası bir açıklama da yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “Hamidiye Mahallemiz Kasım Efendi Caddemiz üzerinde bir çalışma gerçekleştirdik. Yapmış olduğumuz düzenlemeyi yerinde görmek adına bugün buradayız. Burada arkadaşlarımız otopark ve çevre düzenlemesini hayata geçirdiler. Bir süre önce buradaki Şükrü Naili Paşa okulumuzun bahçesinde bir mahalle buluşması yapmıştık. Orada tarafımıza iletilen bir husustu. Malumunuz şehrimizdeki hem nüfus artışı hem de trafikteki araç artışından dolayı çok yoğun bir şekilde otopark üretmeye ihtiyacımız var. Bundan dolayı olabildiğince her bölgede konforlu ve güvenli otopark alanları üretmeye devam ediyoruz” dedi.

Bölgede 15 araçlık otopark hayata geçirildiğini de kaydeden Taban, “Arkadaşlarımız buradaki üçgen form üzerindeki alanda yaptıkları çalışmayla 15 araçlık otoparkı hayata geçirdiler. Tabi küçük küçük bu alanları mahalle içlerinde yapıyoruz ki her bölge kendi içerisinde rahatlamalar sağlasın. Aynı bölgenin devamındaki orta refüjde de daraltma yapılıyor araçların daha rahat geçişlerini sağlamak için. Bu ve bunun gibi dokunuşları tüm mahallelerimizde imkanlar dahilinde hayata geçirmeye devam edeceğiz. Yapılan çalışmanın mahalle sakinlerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<