banner359

Kavşağa sinyalizasyon lambası konulacak

31 Aralık 2021 Cuma 15:31
Kavşağa sinyalizasyon lambası konulacak

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban bugün yaptığı açıklamada Metal Sanayi Kavşağı’nda çalışmaların tamamlandığı sinyalizasyon sisteminin uygulamaya alınacağını bildirdi.
Bugün ilçe protokolü 2021 yılı değerlendirme toplantısında basın mensupları ile bir araya geldi. İlçede yaşanan sorunlar hakkında istişarelerin yapıldığı toplantıda Metal Sanayi Kavşağı’ndaki sorun gündeme getirildi.
Konu hakkında konuşan Belediye Başkanı Alper Taban “Bu bölgede yetki karayollarında. Karayolları müdürümüz değişti. Yeni gelen müdürümüze hayırlı olsun ziyareti yaptığımda konumu gündeme getirdim. Burada sürekli kazalar olduğunu belirttim. Bu bölgede yetki karayollarında olmasına rağmen süreci hızlandırmak adına karayolları ile görüşerek burada bir çalışma başlatıyoruz. Bölgeye sinyalizasyon çalışması yapacağız.” Dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<