banner359

Kayganlaşan Yolda Takla Attı; 2 Yaralı

27 Mayıs 2017 Cumartesi 18:04 2017-05-27 18:30:46
Kayganlaşan Yolda Takla Attı; 2 Yaralı

 Bursa-Ankara karayolu üzeri Tünel mevkiinde meydana gelen kaza da kontrolden çıkan otomobil taklalar atarak ters döndü; 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgilere göre; İnegöl’den Ankara istikametine seyir halinde olan sürücü Tarık A. yönetimindeki 34 HM 168 plakalı özel otomobil, Tünel mevkiinde yağış nedeniyle kayganlaşan yoldan kontrolden çıktı.
Virajı alamayan otomobil taklalar atarak yolun solunda ters döndü. Kaza sonucunda sürücü ile yanında bulunan Hayati K. yaralandı.
Yaralılar, kaza yerine çağrılan 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekibinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu kaza ile alakalı tahkikatın sürdüğü öğrenildi.

Son Güncelleme: 27.05.2017 18:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<