Kayıp Adam İçin Seferberlik

22 Eylül 2019 Pazar 21:54 2019-09-22 22:01:57
Kayıp Adam İçin Seferberlik

İnegöl'de öğle saatlerinde rehabilitasyon merkezinin koruma tellerine atlayarak bir daha geri dönmeyen zihinsel engelli yaşlı adamın bulunması için ekipler seferber oldu. 
İnegöl'ün Karalar Mahallesinde bulunan Özel Mimar Sinan Bakım Merkezinde tedavi gören 68 yaşındaki Ruşen Rodoplu, gündüz merkezin koruma tellerinden atlayarak kaçtı. Yüzde 90 zihinsel engelli yaşlı adam öğlen saatlerinde bakım merkezine akşam olmasına rağmen dönmeyin, yetkililer durumu Jandarma Komutanlığı ekiplerine bildirdi. 
 Yaşlı adamı aramak üzere Jandarma, AFAD, İNDAK ve İHH arama kurtarma ekipleri çalışma başlattı.
Yetkililer, zihinsel engelli olan, 165 cm boylarında üzerinde gri ceket ve beyaza yakın eşofman olan Ruşen Rodoplu'nun bulunması için 50 kişilik ekibin arama çalışmalarına devam ettiğini belirttiler.
Yaşlı adamın merkezden çıkış anı ise bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

banner380

Son Güncelleme: 22.09.2019 22:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<