banner359

Kayıp gençten 4 gündür haber yok

23 Ocak 2019 Çarşamba 10:37 2019-01-23 15:42:56
Kayıp gençten 4 gündür haber yok

İnegöl’de 4 gün önce evden çıkan ve bir daha haber alınamayan 2 çocuk babası genç, tüm aramalara rağmen halen bulunamadı.

İnegöl’ün Huzur mahallesindeki evinden Cuma günü akşam saatlerinde çıkan ve psikolojik sorunları olan Semih Mutlu, gece eve gelmedi. Sabaha kadar bekleyen ailesi, çevrede araştırma yapıp başarılı olamayınca karakola giderek ihbarda bulundular. Cumartesi ve Pazar gününden itibaren mahallenin her sokağında genci arayan emniyet ekipleri, ormanlık alanlarda aramalar yapılması için AFAD ekiplerine haber verdiler. Önceki gün sabah İnegöl’e gelen AFAD ekipleri Huzur Mahallesinin çevresindeki ormanlık alanda yaya olarak arama başlattılar. Emniyet Ekipler ve AFAD ekipleri, 4 gündür aranan genç ile alakalı bir bulguya henüz rastlayamadılar.

Son Güncelleme: 23.01.2019 15:42
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<