banner359

Kayıp kadın için arama çalışmaları sürüyor

13 Aralık 2018 Perşembe 11:43
Kayıp kadın için arama çalışmaları sürüyor

3 gün önce çıktığı evine bir daha dönmeyen yaşlı kadının bulunması için tüm ekipler seferber oldu. Son görüntüleri güvenlik kameralarına yansıyan 74 yaşındaki Arzı Balaban’ın bulunması için ekipler gece gündüz demeden çalışmalarını sürdürüyor.

3 gün önce Huzur mahallesindeki evinden bastonunu alıp çıkan 74 yaşındaki Arzı Balaban, akşam saatleri olmasına rağmen bir daha geri dönmedi. Akşam saatlerinde merak edip çevreyi araştıran ailesi başarılı olamayınca, durumu jandarma ekiplerine bildirdi. olay yerine gelen Jandarma Komutanlığı ve İnegöl Emniyet müdürlüğü ekipleri sokak sokak gezerek kadını aradılar. Arazileri de kontrol eden ekipler, AFAD ve AKUT, İHH Arama Kurtarma ekiplerine haber verdiler. Akşam kaybolduğu yere gelen ekipler, kaybolduğu sokaktan itibaren güvenlik kameralarını incelediler. 50 kişiden oluşan arama ekibi, dedektif gibi iz sürmeye başladı. Güvenlik kameralarına yansıyan kadının Huzur Mahallesi dışına çıktığını tespit eden ekipler, aramaları arazi de sürdürdüler. AFAD, İHH İnegöl Arama Kurtarma, polis ve jandarma ekipleri farklı noktalarda Arzu Balaban’ı bulmak için aramalarını sürdürüyor. Yaşlı kadının en son görüldüğü yerde geniş arazide kurtarma köpekleri ve kayıp koku molekülü iz takip polis köpeği arama yaptı. Polis ekipleri tarafından poşet içerisinde kayıp olan kadının elbiseleri köpeğe koklatarak izini aramaya çalıştı. Gelen ihbarları değerlendiren ekipler bakmadık yer bırakmıyor. Ancak arama yapılan bölgenin çamurlu olması çalışmaları zorlaştırıyor. Ekipler boş binalar başta olmak üzere bölgede bulunan inşaat alanlarını tarıyor. 3 günden bu yana her yerde aranan yaşlı kadının izine bir türlü rastlanmadı. Sabah saatlerinde tekrar en son görüldüğü Huzur Mahallesi civarında aramalarını yoğunlaştıran ekipler, 74 yaşındaki Arzu Balaban'a ulaşmadı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<