banner359

Kaymakam uyardı

13 Kasım 2018 Salı 15:53 2018-11-13 16:40:31
Kaymakam uyardı

Kemalettin Samipaşa caddesi üzerindeki faaliyette bulunan kreşte yaşanan bebek ölümünün ardından gözler, gayri resmi faaliyet gösteren kreşin kapatılıp kapatılmayacağına çevrildi. Tüm Türkiye'yi yasa boğan ölümün yankıları sürüyor. 
Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kaymakam Şükrü Görücü, soruşturmanın sürdüğünü, Valilikten gelecek karar göre kapatılacağını söyledi. 

Kısa süre önce bir bakım evinde yaşanan bebek ölümü ile ilgili sorulan soru üzerine konuşan Kaymakam Görücü, “Bu konuda soruşturmalar devam ediyor. Orası bir dernek… Adli yönden de idari yönden de soruşturmalar sürüyor. Tasarruf Valilikte olduğu için biz bilgileri Valiliğe gönderdik. Kaymakamlık benden önceki dönemde oranın tespitini yapmış. Valilik de Adliye de bu konuda gereğini yapar. Soruşturma müfettişleri de incelemelerde bulundu. Veliler gayriresmi olan yerlere çocuklarını göndermesinler” dedi.

Son Güncelleme: 13.11.2018 16:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Isimsiz 2018-11-13 16:13:43

Ben anlamiyorum ya bu nasil sistem herkes birbirine atiyor topu koskoca kaymakamin dedigine bak valilige gönderdik bekliyoruz işte kamu düzeni böyle calisiyor kimse alismasin herkes birbirine atsın topu sonra boyle ölümler devam etsin! Sigara cezası olunca milletin bitarafindan kan getiriyosunuz? Böyle onemli seylerde valilgi bekliyorsunjz tebrikler!

<