banner359

KAYMAKAMLIK KONUTU VE O KAFE YIKILACAK

03 Mart 2020 Salı 17:31
KAYMAKAMLIK KONUTU VE O KAFE YIKILACAK

İnegöl Medya Platformu üyeleri, Belediye Başkanı Alper Taban’ı ziyaret etti. İnegöl’deki medya kuruluşları tarafından oluşturulan İnegöl Medya Platformu protokol ziyaretlerine başladı.

İlk ziyaretini Başkan Taban’a yapan platform, İnegöl’le ilgili fikir ve önerilerini ilettiler. Ziyarete İnegöl’de faaliyette bulunan yazılı, görsel, sesli ve dijital medya platformunda yayın yapan medya mensupları katıldı. Toplantı da İnegöl medyasının şehre olan katkısı noktasında fikir alışverişi yapılırken, ayrıca vatandaşların İnegöl Belediyesinden beklentilerine yönelik bazı sorunlarda Başkan Alper Taban’a iletildi.

Belediye Başkanı Alper Taban, Hükümet kavşağında büyük projeyi hayata geçireceklerini söyledi. Hükümet kavşağında bulunan Kaymakamlık konutu ve Sedir kafe ile Hükümet binasının yıkılarak, büyük bi meydan oluşturacaklarını aktaran Başkan Alper Taban, Kaymakamlık konutunu Hikmet Şahin KültürPark içerisinde hayata geçireceklerini duyurdu. Taban, hükümet konağının yıkımının ise uzun vadede olacağını açıkladı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<