banner359

Kaza anı kameraya yansıdı

05 Ekim 2019 Cumartesi 10:55
Kaza anı kameraya yansıdı

Kasımefendi caddesi üzerinde meydana gelen kazada otomobil ile elektrikli bisiklet çarpıştı 2 kişi yaralandı. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Edinilen bilgilere göre kaza Mahmudiye mahallesi Kasımefendi caddesi üzerinde meydana geldi. Kasımefendi caddesi üzerinde seyir halinde olan Adnan H.(22) yönetimindeki elektrikli bisiklet, Güverte sokaktan caddeye çıkan sürücü Refiye K. (28) yönetimindeki 81 BN 229 plakalı otomobil ile çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle devrilen bisikletten düşen sürücü ile arkasındaki Ahmet D.(16) yaralanırken, otomobil direğe çarparak durabildi. Kaza sonucunda yaralanan 2 kişi olay yerine sevk edilen 112 Acil Servis Ambulansında görevli sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine götürülerek tedavi altına alındılar. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<