Kazada can pazarı

03 Mart 2018 Cumartesi 18:46
Kazada can pazarı

İnegöl-Domaniç yolu üzeri Tahtaköprü Mahallesi mevkiinde su dolu TIR ile özel otomobilin karıştığı kaza da 4 kişi yaralandı. TIR´ın dorsesinde bulunan 26 ton su ise yola saçıldı. 
BRANDA TEKERE SIKIŞTI
Edinilen bilgiye göre, İnegöl-Domaniç yolu üzerinde Domaniç istikametinden İnegöl istikametine seyir halinde olan Musa Kurt yönetimindeki 34 NT 7259 plakalı TIR, virajı aldığı sırada dorsesinde bulunan çadır açıldı. Arkasında yüklü olan yaklaşık 26 tonluk su yola devrildi. Yerde sürüklenen TIR´ın brandası bu esnada karşı istikametten seyir halinde olan 38 yaşındaki Mahmut Akay yönetimindeki 16 Z 0646 plakalı özel otomobilin sol ön tekerine sıkıştı. Direksiyon hakimiyeti kaybolan özel otomobil önce yolun sağındaki bariyerlere çarptı, ardından da bariyerleri aşarak ters döndü. Kaza sonucu otomobil sürücüsü ile otomobilde bulunan 9 yaşındaki Rabia Akay, 72 yaşındaki Ahmet Durgut ile 73 yaşındaki Ahmet Akay yaralandı. 
SÜRÜCÜLER YARDIMA KOŞTU
Otomobil içerisinden İnegöl İtfaiye Arama Kurtarma ekipleri ve çevredeki sürücülerin yardımıyla çıkan yaralılara ilk müdahaleyi haber verilmesi üzerine kaza yerine gelen 112 Acil Servis Ambulanslarındaki sağlık ekipleri yaptı. Ambulanslarla İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan yaralılar burada tedavi altına alındı.
TIRDA YANGIN ÇIKTI
Kazanın ardından fren balataları yanan TIR´ın motor kısmından da dumanlar çıkmaya başladı. Dumanları fark eden vatandaşlar, yangın tüpleriyle müdahale ederek yangını kısa sürede söndürdü. Yangın sonucu TIR´ın sürücü kısmında da maddi hasar meydana geldi.
Yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kazayla alakalı soruşturma başladı.

banner380

Anahtar Kelimeler:
InegölInegölhaber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<