"Kazanmak istiyoruz"

27 Kasım 2019 Çarşamba 16:15
"Kazanmak istiyoruz"

TFF 2.Lig Beyaz Grup ekiplerinden İnegölspor Teknik Direktörü Murat Yoldaş, Pazar günü saat 13.30'da sahamızda ağırlayacağımız Afjet Afyonspor maçına ilişkin açıklamalarda bulundu.

Bordo beyazlı ekibimiz, Afjet Afyonspor maçı hazırlıkları ilçe stadında yaptığı çalışma ile sürdürdü.

banner380

Antrenman sonrası açıklama yapan Teknik Direktör Murat Yoldaş, şunları söyledi:

"Hafta sonu özellikle kazanmak için gittiğimiz bir maçtı. Oynadığımız oyun itibari ile söylüyorum bunu ama hiç beklemediğimiz bir şekilde kötü oynadık, kaybettik. Oyuncularımızda performanslarına şaşırdı, bizim kadar ama geride bıraktık bu maçı. En kısa zamanda bu yarayı sarmaya çalışacağız. Bunu kaza diye değerlendirmek lazım. Çünkü haftalardır bir mücadelemiz var. Bu mücadelenin ve oyunun dışında basit hatalar yaptık. Beklemediğimiz bir sonuçtu. Afyon zor bir takım. Dirençli bir takım ama biz kazanmak istiyoruz. Kazanmak için de her türlü çabayı sarf edeceğiz. Yolumuza devam edeceğiz. Moralimiz iyi. Geçen haftaki maç bizi yolumuzdan döndürmez. Biz devreyi en iyi şekilde kapatmak için mücadelemizi vereceğiz. Önemli olan Afyon maçını almak. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Oyuncularımız da çok kazanmak istiyor. O isteklerini görebiliyorum. Raif’in bir gribal enfeksiyonu ve biraz ağrısı var. Emre cezalı biliyorsunuz. Ömer Faruk cezalı. Ufak tefek sakatlıklarımız var. Bu sakatlıklar çok önemli değil ama hafta sonuna kadar değerlendireceğiz. Taraftarımızı desteğe çağırıyoruz. Taraftarımız çok önemli bir unsur. Arkamızda olsunlar ve bizi desteklesinler"

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner366

<