banner359

Kedi vahşetine suç duyurusu

14 Ekim 2019 Pazartesi 12:37 2019-10-14 16:50:02
Kedi vahşetine suç duyurusu

Hikmet Şahin Kültürpark’ında yanmış kedi vahşeti ile alakalı hayvan severler adliyeye giderek suç duyurusunda bulundular.
İnegöl Doğal Hayatı ve Hayvanları Koruma Derneği yönetimi suç duyurusu öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulundular.

İDOHA Başkanı Nilay Parlar yetkililerin vahşeti gerçekleştiren kişi yada kişilerin bulunması talebinde bulunarak “Dünyayı kurtaracak olan sevgidir diyoruz, bir hayvan sevmekle başlar her şey diyoruz, ancak acı bir haberle haftaya başlamanın derin üzüntüsünü yaşıyoruz maalesef. Hafta sonu, İnegöl AVM de, çocuklarımıza sahipsiz sokak canlarımıza versinler diye kedi ve köpek maması dağıttık, çocuklardaki merak, ilgi görülmeye değerdi. Diğer yanda ise, belki de aynı saatlerde, kültür parkta içimizi yakan bir olay meydana geldi. Kimliği belirsiz kişilerce, bir kedi, poşete konulup mangalda yakıldı.  Böyle bir olayın izahı açıklaması yok. Böyle bir olay üzerine söylenebilecek söz yok. İvedilikle bu vahim olayı meydana getirenlerin bulunması ve gereken cezayı almaları adına İnegöl Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunmak için burada toplandık. Sayın savcılığımızın, bizleri derinden üzen vahim olayın sorumlularını bulup cezalandırılmaları adına gereğini yapacağından şüphemiz yok. Olayı gören, şüphelileri bilenler var ise, lütfen bizlerle iletişime geçsin. Bugün bir kediye bu şekilde canice davranan kişilerin akli dengesinin yerinde olduğu söylenemez. Toplumsal açıdan da içimizde bu tip kişilerin dolaşıyor olması risk taşımaktadır. Bir an evvel yakalanmalarını diliyoruz.” Dedi.
İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise “Kültürpark içinde yaşanan insanlık dışı olayın Emniyet ile birlikte takipçisiyiz. Bu olayı yapan ya da yapanlar Emniyetimizin özverili çalışması ile en kısa sürede yakalanacaktır.” İfadelerini kullandı.

Son Güncelleme: 14.10.2019 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<