banner359

Kemal Kılıçdaroğlu İnegöl'de mola verdi

14 Eylül 2015 Pazartesi 18:59 2015-09-14 19:03:09
Kemal Kılıçdaroğlu İnegöl'de mola verdi

 Bursa ve Balıkesir ziyaretleri için yola çıkan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, İnegöl´de mola verdi. Her Bursa ziyareti öncesinde İnegöl´de mola veren Kılıçdaroğlu, Zeynel İnegöl Köftecisinde İnegöl köftesi yemeyi ihmal etmedi. Bir hayranının selfie isteğini kırmayan Kılıdaroğlu, gencin elleri heyecandan titreyince cep telefonunu alarak telefonun kamera tuşuna kendisi basıp fotoğraf çekti.

Saat 17.30 sıralarında Ankara´dan gelip İnegöl´de mola veren Kılıçdaroğlu, Zeynel İnegöl Köftecisinde mola verdi. Kılıçdaroğlu´nu, CHP Bursa Milletvekilleri ile İlçe örgütü üyeleri karşıladı.

İnegöl köftesini beğendiğini ifade eden Kılıçdaroğlu, yemek için gelen müşterilerle de tokalaşmayı ihmal etmedi.

GÜNDEM YOĞUN ZATEN

Gündemle alakalı sorulara ise Kılıçdaroğlu, “Gündem sormayın arkadaşlar. Gündem ne olacak yoğun zaten.” Dedi.

ANKARA´DAN BUNU PAYLAŞTI

Kılıçdaroğlu Bursa ve Balıkesir yolculuğu öncesinde Twitter adresinden Cizre yorumu yaptı. Kılıçdaroğlu, “Cizre´de aç kapa demokrasisi uygulanıyor. Ne sıkıyönetim devletlerin elinde bir oyuncaktır, ne de demokrasi askıya alınacak bir değerdir!” ifadelerini kullandı.

ELLERİ TİTREYİNCE

Yemeğin ardından harekete geçen Kılıçdaroğlu´nu gören Murat Kömürcü isimli genç, yönelerek selfie yapmak istedi. Birkaç sefer deneme yapan genç fotoğrafın, heyecan nedeniyle elinin titremesi sonucunda bozuk çıktığını ifade etmesi üzerine Genel Başkan Kılıçdaroğlu, telefonu eline alıp kameranın tuşuna basarak fotoğraf çekti.

Son Güncelleme: 14.09.2015 19:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<