banner359

Kemalpaşa Mahallesi Yeni Otoparkına Kavuşuyor

24 Ağustos 2017 Perşembe 18:05
Kemalpaşa Mahallesi Yeni Otoparkına Kavuşuyor

İnegöl Belediyesi, Kemalpaşa Mahallesi Bizim Sokakta bulunan alanda 25 araçlık otoparkın yapımında sona geldi. Çalışmaların bayrama kadar tamamlanması planlanıyor.

MAHALLE OTOPARKLARININ SAYISI ARTIYOR
Bayrama kadar tamamlanmasını planlanan mahalle otoparkı projesinin çalışmalarını yerinde inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, burada bir açıklama da yaptı. İnegöl Belediyesi’nin her alanda yoğun bir şekilde çalıştığını kaydeden Kansu, “Hedefimiz, gayemiz İnegöl halkına daha kaliteli bir yaşam sürdürmek ve İnegöl’ün yaşanabilir bir kent olmasını sağlamak. Bu açıdan özellikle önemsediğimiz ve son yıllarda uyguladığımız mahalle otoparklarımızın sayılarını arttırmaya devam ediyoruz. Bugün de Kemalpaşa Mahallesi Bizim Sokaktayız. Yeni yapılaşmaların da olduğu bu alanda otopark ihtiyacı oldu. Vatandaşlarımızın talebi ve Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın talimatları çerçevesinde burada 25 araçlık bir otopark uygulamasına başladık. İnşallah bayrama kadar yetiştireceğiz. Belki sadece asfaltı yetişmeyebilir. Ama otoparklanma bayrama kadar yetişecek” dedi.

Otopark hakkında teknik bilgiler de veren Aktaş, “Otopark uygulaması yaklaşık 610 m2 alan üzerinde projelendirildi. 375 m2’si 25 aracın parklanacağı sert zemin, 225 m2’si yan kısımlarda bulunan sert zemin. 10 m2’si de ağaçlandırılacak alan. Buraya akçaaçağ ve ıhlamur ağaçları dikilecek. İnşallah bir yeşillikte olacak” diye konuştu.

Şehrin dört bir yanında farklı projelerin hayat bulduğuna da dikkat çeken Kansu, “İnegöl Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğü bünyesinde şuanda Burhaniye Mahallesi Doğan Sokak ve Süleymaniye Mahallesi Yağmur Sokakta çocuk oyun gruplarının montajlarını yapıyoruz. Yine Cerrah Mahallemizde Cerrah Meydan Parkı düzenlememizin çalışmaları devam ediyor. İnşallah bunları da yakın bir zamanda toparlayıp yeni parklar, yeni çocuk oyun alanları, yeni otoparklar imalatına geçeceğiz. Ben bu 25 araçlık otoparkın mahallemize ve halkımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” açıklamalarında bulundu

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<