banner359

Kemalpaşa'ya yeni otopark

17 Şubat 2017 Cuma 10:18 2017-02-17 10:20:49
Kemalpaşa'ya yeni otopark

 İnegöl Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Kemalpaşa Mahallesi Gelincik Sokak ile Ilıca Sokak arasında kalan alanda devam eden 17 araçlık otopark çalışmasını inceleyen Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu, merkez mahallelerdeki otopark uygulamalarını arttırmaya devam edeceklerini söyledi.

Park ve Bahçeler Müdürü Sabri Mert ile birlikte çalışmaları inceleyen Başkan Yardımcısı Adil Kansu, “İnegöl Belediyesi olarak çalışmalarımıza yoğun bir şekilde devam ediyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz marifeti ile geçtiğimiz hafta yan sokakta 42 araçlık otopark ve ağaç dikimi uygulanmıştı. Bugünde yine Gelincik Sokak ile Ilıca Sokak arasında kalan alanda 17 araçlık otoparkın çalışması devam ediyor. Şuanda ağaçların dikimi uygulanıyor. İnşallah bu çalışmalarımız, tempomuz artarak devam edecek” dedi.

YOĞUN BİR ŞEKİLDE ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR

Kansu, “Burada yaklaşık 350 metrekare alan üzerinde 250 metrekaresi otopark olacak kısım, 90 metrekaresi sert zemin ve 10 metrekaresi de akça ağaç ile ıhlamur ağaçlarımızın dikileceği alan olmak üzere otopark projemiz uygulanacak. İnşallah mahalle sakinlerimiz burada rahat bir şekilde araçlarını parklandırırlar ve emniyetli olurlar. Merkezi mahallelerimizde otopark uygulamalarımızı arttırmaya devam ediyoruz. Program kapsamında önümüzde yoğun projelerimiz var. Alanyurt bölgesinde, Turgutalp bölgesinde çalışmalarımız var. Buralarda yoğun bir şekilde çalışmalarımız sürüyor. Bugün de Kemalpaşa Mahallesi Muhtar Vekilimiz Metin Özçiftçi ve Park Bahçeler Müdürlüğü sorumlularımızla bu alanda bir inceleme yaptık. Mahalle sakinlerimize de hayırlı olsun dileklerimizi iletiyoruz” dedi.

MAHALLE ARALARINDA OTOPARK EKSİKLİKLERİMİZ ÇOK

Kemalpaşa Mahallesi Muhtar Vekili Metin Özçiftçi ise, “Belediyemize Kemalpaşa Mahallemize yaptığı bu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyoruz. Mahalle aralarında otopark eksikliklerimiz çok. Belediyemizden daha fazlasını da istiyoruz” şeklinde konuştu. 

Son Güncelleme: 17.02.2017 10:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<