banner359

Kent Konseyinden MHP'ye Ziyaret

.

28 Kasım 2014 Cuma 10:38 2014-11-28 10:39:49
Kent Konseyinden MHP'ye Ziyaret
 Başlattıkları nezaket ziyaretlerine devam eden İnegöl Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri, önceki akşam MHP İnegöl İlçe Başkanlığını da ziyaret ederek, görüş alışverişinde bulundular.

Yapılan Ziyarette Kent Konseyi üyelerini MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş, MHP İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler, MHP’li İnegöl Belediye Meclisi üyeleri ve ilçe yönetim kurulu üyeleri karşıladı.

HER TÜRLÜ PROJE VE ÖNERİYE ÖNEM VERİYORUZ

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah, çiçek takdiminden sonra, Kent Konseyinin çalışmalarını ve projelerini anlatan bir dosya takdim etti.  Bir düşünce kulübü gibi çalıştıklarını her türlü proje ve öneriye önem verdiklerini söyleyen Haydar Cerrah, Kent Konseyinin İnegöl’e dair projelerine destek istedi. Üç aylık çalışma programı içerisinde farklı kurumlara 30 proje sunduklarını, bunların bazılarını da basınla paylaştıklarını aktaran Cerrah, burada yaşayan herkesin İnegöl’e vefa ve saygı borcu olduğunu, bundan dolayı da herkesin bu kente müspet anlamda katkı sağlama zorunluluğunun bulunduğunu vurguladı.

KALDIRIM İŞGALLERİNE SON VERİLMESİ ÇOK ÖNEMLİ

Ziyaretten dolayı memnuniyetlerini dile getiren MHP İnegöl İlçe Başkanı Müfit Besler ise, İnegöl Kent Konseyinin bir çok üyesini tanıdıklarını, çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, “İnegöl’e farklı bir heyecan kattıklarına inanıyoruz. Kent Konseyinin başlattığı özellikle ‘Kaldırım İşgallerine son verilmesi, başta mobilyacılar olmak üzere İnegöl’ün tanıtımına katkı sağlayacak fotoğrafların kataloglara konması’ projelerini çok önemli ve anlamlı buluyoruz. Bu tarzdaki,  İnegöl’ün tanıtımına ve menfaatine katkı sağlayacak her projenin sonuna kadar arkasında olacağımızın bilinmesini istiyoruz”  dedi.

Meclis üyeleri ve partiye gönül vermiş üyelerin soru cevap şeklindeki konuşmalarıyla süren ziyarette, kısa bir konuşma yapan MHP Bursa İl Başkanı Hasan Toktaş’da “Haydar Başkan ile çocukluğumuz beraber geçti. Azmini ve heyecanını iyi bilirim. Ona ve ekibine güveniyoruz başarılı olacaklardır“ ifadelerinde bulundu.

Son Güncelleme: 28.11.2014 10:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<