banner359

Kent Konseyine Sürpriz Ziyaret

.

11 Eylül 2014 Perşembe 10:33 2014-09-11 10:35:41
Kent Konseyine Sürpriz Ziyaret
 
İnegöl Süper Lisenin ilk mezunlarından olan Yansıtıcı Öğrenme Türkiye Direktörü Sosyolog- Yazar Muzaffer Yılmaz, İnegöl Kent Konseyini ziyaret etti.

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve Yürütme kurulu üyelerinin de katıldığı ziyarette İnegöl ile ilgili çeşitli konular ve sorunlar konuşuldu. Aynı zamanda Maltepe Üniversitesi Öğretim görevlisi olan Muzaffer Yılmaz, “Hızlı büyümekte olan kentler çeşitli sıkıntıları da beraberinde büyütür. İnegöl’de de bunları görmek mümkün. Yabancılar (Suriye) sorunu, ekonomik kalkınma ve girişimcilik, medyada sık sık haberlerini okuduğumuz bağımlı madde kullanımı ve ailelerde sosyal ve ahlaki problemler bunlardan bazılarıdır. Doğup büyüdüğüm bu topraklara ve İnegöl insanına bende müspet anlamda katkı sağlamak istiyorum. Onlara birçok ülkede yaptığımız sosyal kültürel ve ekonomik kalkınma programlarını burada da yapabiliriz. İnegöl çok dinamik ve hızla gelişen bir kent ama yapılacak çok iş var. Biz hazırız” dedi.

Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ise, “Karşılıklı fikir alışverişi, soru ve cevapların gündeme geldiği bu ziyaret yaklaşık iki saat sürdü. Yürütme Kurulu üyeleri olarak önemli bulduğumuz ve istifade ettiğimiz bu ziyaretten dolayı Sosyolog-Yazar Muzaffer Yılmaz Hanıma teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Son Güncelleme: 11.09.2014 10:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<