banner359

Kerestecilerde Turan Dönemi

05 Şubat 2018 Pazartesi 11:06
Kerestecilerde Turan Dönemi

İnegöl Keresteciler Odasının önceki gün gerçekleştirilen olağan genel kurulunda, tek liste ile gidilen seçimlerden yeni başkan Ziya Turan oldu.

Geçtiğimiz Cumartesi günü Esnaf Sarayı Düğün Salonu´nda gerçekleştirilen kongreye protokol üyelerinin yanı sıra oda üyeleri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından denetim, faaliyet ve gelir-gider raporları okunarak ayrı ayrı ibra edildi.

ELİMİZDEN GELENİN EN İYİSİNİ YAPACAĞIZ

Tek liste ile gidilen seçimde başkanlığa Ziya Turan getirildi. Seçimin ardından konuşan yeni Başkan Ziya Turan, “İnegöl Keresteciler Odası olarak kongremizi tamamladık. Gelen üyelerimizden Allah razı olsun. Keresteciler Odası olarak bundan sonra tüm keresteci arkadaşlarımızın, esnaflarımızın, üyelerimizin dertlerini görmek için uğraşacağız. Yönetim kurulu olarak söz verdik. Dikili kesim ağaçlarla ilgili esnafımızın istediği dikili kesimin kalkması için mücadele edeceğiz. Orman İşletme Müdürlüğü ile görüşmelerde bulunacağız. Dikili kesimin kalkması ve eskisi gibi yeniden köylülerin kesmesini talep edeceğiz. Üçüncü şahısların mektuplarının kabul olmadığı ifade edildi, bu konuda da gerekli yerlere müracaatlarımız olacak. Yeni yönetimimizle beraber tüm esnaflarımız için ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağız. Organize Sanayi Bölgesi´nden yer talep edeceğiz. Daha önce istemiştik, yeniden başvuracağız. İnegöl´ün önemli bir sorunu olan hava kirliliği ile mücadele konusunda elimizden geleni yapacağız. İnegöl´ümüze hayırlı, olsun” dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<