banner359

Kick Boks Türkiye Şampiyonu Oldu

10 Mayıs 2018 Perşembe 13:34 2018-05-10 16:50:50
Kick Boks Türkiye Şampiyonu Oldu

İnegöl Organize Sanayi Bölgesi Ortaokulu 6. Sınıf öğrencisi Yağmur Gürer Kick Boks’ta Türkiye Şampiyonu oldu.

26-29 Nisan 2018 tarihinde Muğla Bodrum’da yapılan okullar arası Türkiye Şampiyonasına Bursa’yı ve okulumuzu temsilen katılan Yağmur GÜRER rakiplerini bir bir yenerek Türkiye şampiyonu oldu. Öğrenci ve öğretmenleri büyük sevinç yaşadı.

Yağmur bu spora 2 yıl önce başladığını sporu çok sevdiğini belirtti. Bugüne kadar 10 farklı turnuvaya katıldığını, bu turnuvalardan 9 madalya kazandığını bunların 8 tanesi altın 1 tanesinin ise bronz olduğunu söyledi. Bu turnuvalarda 6 tane il birinciliğinin olduğunu belirtti. Her gün antrenmanlarının olduğunu ve çok yorulduğunu ancak sonunda böyle bir derece almasıyla hepsini unuttuğunu söyledi.

Yağmur’u okulu da unutmadı. Yağmura okulu tarafından Bisiklet hediye edildi. Hediye töreninde kısa bir açıklama yapan Okul Müdür Fatih Çalışkan öğrencimizin bu başarısından dolayı çok mutlu olduklarını, inşallah bunun devamının gelmesini beklediklerini söyledi. Fatih Çalışkan okulumuzda daha çeşitli branşlarda sporla ilgilenen öğrencilerinin bulunduğunu, inşallah bunlarında dereceler elde etmelerini beklediklerini belirtti. Ayrıca öğrencinin başarısında büyük emeği olan Şeker Spor antrenörü Harun Alan’a çok teşekkür etti.

Türkiye Şampiyonu olan Yağmur’a ödülü teslim edildi. Bisiklet hediyesini gören Yağmurun mutluluğu gözlerinden belliydi.

Son Güncelleme: 10.05.2018 16:50
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
<